RTV Oost navigatie
Sterrenparade Week 35 (27 Augustus 2017)

 

Daniel Lohues
Waor Wo’j Dan Nog Hen (9)

 

Echte Vrienden
Muziek Is Ons Leven (4)

Henk Wijngaard
Deze zomer is voor jou (7)

Isa Zwart
Mamme See (10)

John En Nienke
Doar (7)

Tino Martin
Blijf Bij Mij (5)

 

Ancora
Door Storm En Woeste Regen ~ (4)

André Hazes
Wie Kan Mij Vertellen (1) NIEUW

BR Band
Alles Kwiet ~ (6)

Jelle B
Taxi (1) NIEUW

Joey Hartkamp
Ik Vind Je Sexy (5)

Kevin Pare
Ready Voor Me (1) NIEUW

Maikel Ten Voorde
Jij Bent Als De Zomer ~ (3)

Monique Smit
Dans (3)

Nick & Simon
Welkom (8)

Rene Karst
De Stenen Op Het Plein (3)

 

Aosem
Zo’n Man (1) NIEUW

Boogie Kearls
Joargetieden ~ (2)

Chris Hof
Altijd Samen (1) NIEUW

Do
Sterker Dan Alleen (1) NIEUW

Dries Roelvink
Costa Hollanda (1) NIEUW

Grad Damen
Ik Neem Je Mee (2)

Henk Dissel & Tim Douwsma
Het Gevoel (1) NIEUW

Henk Westbroek
Alleen Maar Zij (2)

Jeffrey Spalburg
Baas ~ (3)

Leroy En DeWitten
Mooie Dag (2)

Pater Moeskroen
Dan Weet Ik Dat ’t Zomer Is (1) NIEUW

Raymon Hermans
Al Laat (2)

Rene Schuurmans
Kom Geef Wat Kleur Aan Je Leven (2)

Wesley Klein
Dans Met Me (2)

Zuver Scheerwol
Koeskillen (1) NIEUW

 

Ali B feat. Boef, Rolf Sanchez & RedOne
Voy A Bailar (-) NIEUW

Altied Mear Deur
A’j me’j neudig heb ~ (-)

Bodins
Spijt (-) NIEUW

Danny Froger
Omdat Ik Zoveel Om Je Geef (-) NIEUW

Gers Pardoel
Zo Bijzonder (-) NIEUW

Johannes Rypma
In Groet (-) NIEUW

Meneer van Zanten
Zonder Jou (-) NIEUW

Rein Mercha
Oh Wat Een Geluk (-) NIEUW

Robert Leroy
Wat Een Heerlijke Dag (-)

Stevan Bloema
Proosten Op Het Leven (-)

~ Uit Overijssel
(-) aantal weken
 
Banner
Duet Dick van Altena & Billy Yates (V.S.)!
zaterdag, 23 september 2017 21:35

‘If I could change the world with a song’ is de nieuwe single van Dick van Altena met country zanger en vermaard songschrijver Billy Yates uit het Mekka van de country muziek: Nashville, Tennessee! De twee kennen elkaar al jaren uit het Europese country circuit.
Tijdens een verblijf van Billy in Nederland vorig jaar schreef het duo samen het nummer dat nu dus op CD single is uitgebracht. De Nederlander is apetrots op de samenwerking met zijn Amerikaanse collega, Yates is dan ook niet de minste, zo schreef hij songs voor country iconen als George Jones en Willie Nelson. Uiteraard prijkt het nummer ook op het binnenkort te verschijnen country album van Dick van Altena.

Liedjesschrijver en zanger Dick van Altena werd op 25 juni 1957 geboren in Oosterhout (Overbetuwe), inmiddels zijn we 60 jaar, 1.100 liedjes en 30 albums verder. Van 1977 tot eind 2005 was Dick het gezicht én geluid van (The) Major Dundee (Band).

Henk Wijngaard, Mooi Wark, Toni Willé (‘Pussycat’), De Sjonnies, Saskia & Serge en vele, vele anderen namen songs op van de schrijver van Altena.

Dit jaar viert Dick van Altena ‘40 jaar muziek’ met 5 uitverkochte jubileumconcerten, een DVD, een documentaire en een nieuw album dus, zijn 31e, getiteld ‘Singer & Songs’.

De nieuwe act “De Nachtzusters” brengt nieuwe single uit.
zaterdag, 23 september 2017 20:44

Titel van het feestelijke lied is “Kus me”. Het is een vertaling en tevens een vrolijker versie van het lied “Kiss me, honey honey kiss me” dat in de jaren vijftig van de vorige eeuw in eerste instantie werd uitgebracht door Shirley Bassey. Na “Dokter Nico” en “Dokter, dokter” is dit inmiddels de derde plaat van dit vrolijke, vrouwelijke duo.

 

Jubileumtour RTV OOST zondag vanuit Ommen.
vrijdag, 22 september 2017 19:07

Op zondag 24 september viert TV Oost haar 25ste verjaardag op de Markt in Ommen. We starten om 11 uur met een uur lang ‘frühschoppen’. ’s Middags om 16 uur maakt een lange rij bekende artiesten zijn opwachting op het grote opblaasbare RTV Oost-podium tijdens het pleinfeest. De entree is gratis.

Frühschoppen, 11.00 – 12.00 uur
De feestzondag begint ’s morgens op 11:00 uur met een gezellig ochtendprogramma  ‘Frühschoppen in Ommen’. Presentatoren Bert Eeftink en Dorothy Oosting praten met waarnemend burgemeester Bas Verkerk en RTV Oost-coryfee Carrie ten Napel schuift aan. Zij maakte diverse TV Oost-programma’s waaronder het dagelijkse praatprogramma En Dan Nog Even Dit. Ook een vertegenwoordiging van het Vliegermuseum Space Art en Sis & Bro Bakery komen langs. Boer en dialectzanger Luuk Nijsingh treedt op en de ‘Grensland Oberkrainer’ uit Overdinkel zorgt voor de muzikale omlijsting.

Pleinfeest, 16.00 – 18.00 uur
In de namiddag maken we er een mooi feest van met een lange rij artiesten. De presentatie is dan in handen van RTV Oost-presentator Marcel Spijkerman. Kom genieten van:

 

 

 

 

Jan Keizer en Anny Schilder
Stef Ekkel
René Karst
Frans Duijts
Ancora
Imca Marina
Monique Smit
Robert Leroy
Tino Martin
Danilo
Getty Kaspers
Boogie Kearls

Singlerelease ‘De Sixties’ door Tweeduuster
vrijdag, 22 september 2017 18:55

Met hun nieuwste release ‘De Sixties’ dreigt de dialectband Tweeduuster uit Enschede en omgeving een regelrechte regiohit te scoren.
In slechts drie dagen tijd staat de teller van de nostalgische single al op duizenden views en hartverwarmende reacties.

‘DE WERELD KREEG EEN NIEUW GELUID’ ….dat kun je wel zeggen! Voor een hele generatie toen nog jonge babyboomers was dit nieuwe geluid een enorme herkenning. En aan Twentse jeugd van Toen ging deze ontwikkeling uiteraard ook niet voorbij.
Welkom jongerencultuur, welkom rebellie, welkom….. Sixties!

https://www.facebook.com/TwentsDialect/videos/1424712607648585/?hc_ref=ARRUawxrMuC5WPMKOvn68rMdUo1pe-tdDqEU1sncPLLmJUAQQZ4PR3Ufc3EdotJDAQI&pnref=story

Tweeduuster bestaat deze keer uit:
Klaas Dikken, leadzang (ex Bob East Showband)
Getty Kaspers, koorzang (ex Teach In)
Appie Timmer, drums en koorzang, (veuls te veul om op te noemen)
Wilfried Poorthuis, basgitaar en koorzang (tekst)
Robert van der Meulen, gitaar en koorzang (compositie)

De nieuwe single van Jannes: ‘Naar De Zevende Hemel’
vrijdag, 22 september 2017 15:35

De nieuwe single ‘Naar De Zevende Hemel’ van Jannes is een vrolijk en uptempo nummer, geschreven door Emile Hartkamp en Norus Padidar. Gepassioneerd als altijd brengt Jannes muziek en gevoel bij elkaar. Jannes zelf zegt hier over: “Ik ben enorm blij met het resultaat, het is een nummer over de liefde waarop iedereen uit zijn dak kan gaan. Dat wordt een feest tijdens mijn jubileumconcert. ”Naar De Zevende Hemel’ is de tweede single die uitkomt van het laatste album ‘Gevoel Van Samen Zijn’.

Jannes zit 15 jaar in het artiestenvak en viert dit groots op zaterdag 7 oktober aanstaande met een jubileumconcert in het GelreDome te Arnhem.
De voorbereidingen voor het inmiddels uitverkochte concert zijn in volle gang. Jannes wordt al jaren gesteund door zijn fans en hoopt hen met dit concert een onvergetelijke avond te bezorgen. Vanaf nu is ‘Naar De Zevende Hemel’ verkrijgbaar op iTunes, Spotify en alle andere downloadportals.

Officiële website: www.jannesonline.nl.

 

Zwarte Cross verlaagt de ticketprijzen.
vrijdag, 22 september 2017 15:32

De prijzen van zowel de dagkaarten als de campingkaarten voor de aankomende editie van de Zwarte Cross 2018 zijn met bijna 10% in prijs verlaagd. Tickets voor de Zwarte Cross 2018 zijn verkrijgbaar vanaf 18 november om 11:00 uur via www.zwartecross.nl/tickets en in alle 480 Primeravestigingen in Nederland.

Rita Young – Ik weet niet goed
vrijdag, 22 september 2017 15:31

Rita Young is een allround zangeres. Haar repertoire bestaat uit mooie ballades, evergreens, country and western en feestrepertoire, zowel in het Nederlands, het Engels en het Duits. Tevens is Rita een voortreffelijke presentatrice en heeft een bühne-ervaring van maar liefst 56 jaar!

Lees meer...
Wesly Bronkhorst komt met live single ‘Zal Ik Jou Ooit Nog Zien’
vrijdag, 22 september 2017 15:29

Het gaat geweldig met zanger Wesly Bronkhorst. 15 Mei 2017 maakte hij er in het uitverkochte koninklijk Amsterdams concertgebouw nog een groot feest van tijdens het concert ter ere van zijn vijftien jarig jubileum.

Lees meer...
Maar wie is dit duo Hein & Ken?
vrijdag, 22 september 2017 15:26

Het nieuwe uit Drenthe afkomstige duo Hein & Ken weet meteen met hun debuutsingle een gezellige kroegenkneiter neer te zetten.  Veel wil het duo nog niet prijsgeven over zichzelf maar dat ze een feestje kunnen bouwen staat als een paal boven water! 

Lees meer...
Jessy geeft “Wil je mij” een nieuwe muzikale jas
vrijdag, 22 september 2017 15:24

Toen Jessy in 2008 haar eerste cd opname gaf ze aan dat bij ieder jubileum dat ze als zangeres zou gaan vieren dat nummer her uitgebracht zou gaan worden. In het jaar waarin ze haar TIEN jarig jubileum viert heeft ze woord gehouden want het toen bij Stephen Huizen heeft in de Peter van der Veen studio een muzikale jas gekregen van 2017.

Lees meer...
Margriet brengt single uit die label “ Eeuwig houdbaar” opgeplakt mag krijgen
vrijdag, 22 september 2017 15:23

”Goede wijn behoeft geen krans” een spreekwoord welke zeker van toepassing is op Margriet. Deze uit Twente afkomstige zangeres timmert al enige jaren zeer  succesvol aan de weg en weet met haar cd’s menig playlijst te behalen.

Lees meer...
MORGEN IS NOG HEEL VER WEG.
dinsdag, 05 september 2017 14:44

Soms heb je dat gevoel… Je wilt eigenlijk nog langer feesten en de gezellige uurtjes met je vrienden voortzetten. Zo dacht ook Kees Versluys. Op het moment dat de laatste toegift gegeven is en de spots doven wil je nog niet huiswaarts.

Lees meer...
Nieuwe single René Becker bevat heldere boodschap!
dinsdag, 05 september 2017 14:12

De 44-jarige René Becker gaat al jaren als een komeet op zowel persoonlijk, sportief als muzikaal vlak. Het is bijna 10 jaar geleden dat ‘Als een komeet’ op single verscheen van deze Groningse zanger. Sindsdien vestigde hij zijn naam bij de muziekliefhebber als die sportieve, charmante en bovenal gezellige zanger uit het noorden.

Lees meer...
The Mon Amour Band stopt.
maandag, 04 september 2017 23:59

Enige jaren geleden kreeg de drummer van The Mon Amour Band Jack Veerman hartproblemen, hij is daar destijds ook aan geopereerd. Gelukkig is hij daar inmiddels weer helemaal van hersteld. Jack is als bandleider altijd heel intensief met de band bezig. Naast het drummen regelt Jack altijd 1001 dingen die met de band te maken hebben.

Lees meer...
Kolkman treft oude Normaalmaatjes in Old Ni-js
vrijdag, 25 augustus 2017 19:38

Jan Kolkman wordt weer herenigd met z’n muzikale maatjes Ferdi Joly en Willem Terhorst uit de dialectrockband Normaal. De multi-strumentalist uit Lichtenvoorde komt de gelederen versterken van Old Ni-js, de huidge groep van Joly en Terhorst. Hij vervangt Gerard de Braconier, die eerder deel uitmaakte van Toontje Lager.

Lees meer...
1 2 3 337